Ballongkunst & Ballongdekorasjoner

Fargerike Drømmer er en nisjebutikk for store og små arrangementer, som ønsker det lille ekstra.

Vi tilbyr ballongdekorasjoner til alle festlige anledninger og dekorerer for eventer, firma arrangementer, messer, amfier, shoppingsentre, jubileer, selskaper, bryllup mm. Vi kan hjelpe til med planlegging av uforglemmelig fest/arrangement.

Hos oss kan du også bestille aktiviteter for barn som ansiktsmaling, ballongartister, pony hester, selfieboks, bamsesykehus, andedamm og mange andre spennende aktiviteter og tema verksteder. Fargerike Drømmer er også distributør av latex ballonger fras en Italiensk produsent Gemar.

Vi fokuserer på kunnskap, kvalitet, servis og punktlighet for å gi kundene våre den beste opplevelsen.

Vi leverer etter dine ønsker og behov. Bare fantasien setter grenser!

Ny samarbeidspartner

Gemar er vår nye samarbeidspartner og dermed vil vi introdusere dem.

Gemar er en ballong produsent som ble etablert i 1902 av Angelo Rocca og var en av de første ballong selskap som vokste fort i Italia. I 1990 ble selskapet offisielt til og til den dag i dag blir den fortsatt drevet av familien Rocca.

Kombinasjonen av ferdigheter, erfaring, arv og teknologi som har blitt passert over 4 generasjoner, har ført til at Gemar har blitt en global leder innen bransjen og ble en av verdens største produsenter av naturlige latexballonger sammen med Qualatex og Sempertex.

Både Gemar, Qualatex, Sempertex og vi i Fargerike Drømmer er miljøvennlige og dermed er vi medlem av ballongalliansen for miljø.

Go green with Gemar handler om å være miljøvennlig og samtidig som det forteller om hva Gemar gjør for å være så miljøvennlige som mulig. Dette er noen handlemåter som vi også følger for å være så miljøvennlige som mulig. Ved å trykke på Go green bildet kan man lese mer om Go green with gemar og hva de står for.