Underholdning for barn

Ta kontakt med oss for pris. Vi skreddersyr pakkepriser til hver enkelt kunde. Hos oss kan du leie klovn kombinert med ballongkunst og ansiktsmaling mm, til barnebursdag, aktivitetsdager, handelsdager og festivaler mm

Utleie - selfieboks - popcornmaskin - løpske hester - klovner - ansiktsmaling - ballongfigurer, stoltrekk mm...

Hos Fargerike Drømmer kan du leie Selfieboks som passer for festlige anledning, uansett om du planlegger bryllup, selskap, reunion eller annen feiring for dine venner eller familie. Selfieboks gir perfekte mulighet for å ta vare på minnene rundt spesielle dager! Ved leie av selfieboks er det mulighet for å ha logo ved hvert bilde som blir tatt. Kunden kan får bildene med en gang eller de kan bli sendt på epost.


Selfieboks har "green screen " og det er mulig å velge ulike bakgrunner. I løpet av to timer kan vi printe ut 100 bilder. Vi har også popcornmaskin til leie for dem som elsker duften av nypoppet popcorn og det er alltid like populært. Gi dine gjester en god grunn til å trimme lattermusklene og sørg for god underholding og konkurranse ved å leie våre mekaniske hester - som er like morsomt for både store og små.
Såpeboblermaskin kan . Maskinen kan lage bobler så lenge kunde ønsker, og kan skape magiske øyeblikk for de minste, men også fin effekt til bryllup. Ønsker du å leie flere produkter og tjenester skreddersyr vi et pristilbud til deg - ring oss på tel 480 89 997.

Eller send din førespørsel via vårt kontaktskjema.

Til ditt bryllup